Kleur- en stylingadvies

Een behaaglijke sfeer in huis creëer je voor een groot gedeelte met het gebruik van de juiste kleuren. Kan jouw huis wel wat meer sfeer gebruiken dan komen wij graag bij je langs om dit te realiseren. We nemen kleur- en materiaalstalen mee om je te laten zien wat kleurgebruik voor jou huis kan doen. Wat moet je juist wel doen en wat kun je beter achterwege laten.

 

Het kleur- en stylingadvies bestaat uit:

- Kleuradvies

- Stylingadvies

- Moodboard 

- Presentatie

 

De prijs van dit advies bedraagt €350 per ruimte.. Het pakket kan, indien gewenst uit worden gebreid.. Dit kan uit worden gebreid met een ander pakket of met een uurtarief van €65,00.

 

 

 


Kleur- en stylingadvies Plus

Je hebt een grote woonvraag. Je wilt niet alleen de kleur en de styling in je woning aanpassen maar je zou ook heel graag je inrichting willen veranderen of misschien heb je wel een nieuw huis gekocht. Dan is dit pakket geschikt voor jou. Naast het kleur- en stylingadvies ontvang je een uitgewerkt meubelplan en een 2D tekening zodat je goed kunt zien hoe de meubels in de ruimte passen. Dit kan met je huidige meubels maar natuurlijk ook met nieuwe meubels. Dit pakket is geschikt voor zowel de bestaande woning als voor een nieuwbouwwoning. 

 

Het kleur- en stylingadvies Plus bestaat uit:

- Kleuradvies

- Stylingadvies

- Meubelplan

- 2D tekening

- Moodboard 

- Presentatie

 

De prijs van dit advies bedraagt €595,00 per ruimte. Het pakket kan, indien gewenst uit worden gebreid.. Dit kan worden uitgebreid met een ander pakket of met een uurtarief van €65,00


Interieuradvies XL

Je wilt niet alleen een volledig advies over een ruimte in je nieuwe of bestaande woning maar je wilt dit advies ook helemaal visueel krijgen? Dan is dit pakket het meest geschikt voor jou.. 

 

Naast het meubelplan, stylingplan en kleuradvies ontvang je bij het interieuradvies XL ook nog  3D tekeningen met een impressie van je nieuwe interieur. en geven we advies m.b.t. de verlichting, stoffering en woonaccessoires.

De 3D tekeningen geven je een levensecht beeld van hoe je nieuwe of aangepaste interieur eruit gaat zien. Dit plan wordt digitaal naar jou verzonden. Indien gewenst ontvang je tegen een meerprijs van €30,00 een volledig ingebonden boekwerk.

 

Het Interieuradvies XL bestaat uit:

- Kleuradvies

- Stylingadvies

- Meubelplan

- 3D tekeningen

- Materialenplan

- Moodboard 

 - Presentatie

 

De prijs van dit advies bedraagt per ruimte €895,00.

 

Ook dit pakket kan nog uit worden gebreid met o.a. een verlichtingsplan, een shoppinglist of gezamenlijke inkoop. Hiervoor berekenen wij een uurtarief van €65.00


Offerte op maat

Het kan natuurlijk ook dat je specifieke wensen hebt die niet duidelijk binnen een pakket passen. We zullen dan een offerte op maat voor je opstellen. 


Zakelijke klanten

 

Ook zakelijke klanten zijn wij graag van dienst met betrekking tot de inrichting van hun kantoren en panden. Voor deze groep klanten hanteren wij afwijkende tarieven en maken wij graag een offerte op maat.