Je huis te koop?

Staat uw huis te koop of gaat u het binnenkort verkopen? Wij helpen u graag uw huis verkoopklaar te maken met behulp van verkoopstyling.  Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning en de woning zodanig presenteren dat deze snel wordt verkocht tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs.

 

Waarom verkoopstyling?

  • Kopers zijn kritisch en willen het liefst een instapklaar huis.
  • De eerste indruk is de belangrijkste en deze krijgen potentiële kopers door het kijken naar de foto’s op Funda. Het is daarom van groot belang dat deze foto’s de potentiële koper nieuwsgierig maken. Door uw woning verkoopklaar te (laten) stylen kunt u dit realiseren!
  • Kopers betalen veel en verwachten veel voor hun geld, ze willen niet ergens ‘doorheen’  kijken. 
  • De investering van verkoopstyling verdient zichzelf vaak terug. Statistieken wijzen uit dat huizen die op een professionele manier verkoopklaar zijn gemaakt sneller verkopen en tegen een prijs die 10 tot 15 procent hoger ligt dan soortgelijke woningen. 

 

Als professioneel opgeleid en gecertificeerde Master Verkoopstylisten, aangesloten bij het LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten) helpen wij u graag uw woning zo goed mogelijk te presenteren. We gaan samen met u: VAN THUIS NAAR HUIS NAAR MARKETINGOBJECT NAAR VERKOCHT!

 

 

Meer informatie of vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)6-10 660 602. Ook kunt u ons op info@hartvoorwonen.nl een email bericht sturen.