Projecten

Vrijstaande woning Deurningen

Voor een jong gezin uit Deurningen mochten wij een plan maken voor hun net aangekochte woning. De woning is erg ruim en er moet behoorlijk wat gebeuren om er een warm en gezellig familiehuis van te maken maar het resultaat is echt prachtig. We hebben met behulp van stalen deuren de ruimtes afzonderlijk van elkaar gemaakt met hun eigen functies. Daarnaast wordt een mooie pvc en een betonvloer geplaatst wat de hele woning veel eigentijdser maakt. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om de hele binnenschil te voorzien van warm en natuurlijk behang.. Zie hier de foto's van het huis nu en afbeeldingen van het plan waardoor je kunt zien hoe het gaat worden. 


Vrijstaande woning in Hengelo

 

Voor een jong gezin in Hengelo gaan we stap voor stap het hele huis aanpakken, te beginnen bij de keuken. Deze is licht en jong gemaakt, passend bij de bewoners. De realisatie zal einde van dit jaar plaatsvinden.  


Totaalinrichting villa Borne

In Borne mochten we een prachtige villa volledig aanpassen naar de wensen van de nieuwe bewoners. We hebben bewust heel veel zaken die voorheen wel in huis zaten weg gehaald. Denk hierbij aan klassieke lijsten langs het plafond, ingebouwde hoekkastjes enz. Hierdoor werd de woning veel rustiger en hebben we van daaruit een prachtig eigentijds interieur opgebouwd met een mooie warme uitstraling. 

 

Het eindresultaat is hier binnenkort te bewonderen.


Nieuwbouwvilla Hengelo

Dit is de woning van Nathalie. Het is een frisse, stijlvolle villa met een warme landelijk, moderne inrichting. 


Badkamer en toilet villa Hengelo

Prachtig strak vormgegeven door te werken met betonciré.